YOGA WEEKEND 23 – 25 November 2018
One Yoga, een fijne yogaschool in het Gooi, is gevestigd in het Heart House. Een prachtig gebouw waar verschillende bedrijven, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde en mooiere wereld.
One Yoga, Bussum, vinyasa yoga, vinyasa flow yoga, Mariska Prins, Robin Hoek, Naarden, Laren, Huizen, 't Gooi
17849
post-template-default,single,single-post,postid-17849,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

YOGA WEEKEND 23 – 25 November 2018

Geef jezelf dit najaar een geheel verzorgd yoga weekend cadeau! Laat je een weekend lang onderdompelen in yoga, meditatie en de sfeer in een ashram. Om te ontspannen en nieuwe energie op te doen, te genieten van een mooie omgeving en heerlijke Indiase vegetarische maaltijden. Los van je dagelijkse verplichtingen kun je de stress van een druk leven even van je af laten glijden en helemaal tot jezelf komen. Daarna ga je verfrist, opgeladen en met inspiratie weer naar huis.

We beoefenen diverse yoga stijlen, met aandacht voor de ademhaling, alignment, flow en mindfulness. De yoga lessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor meer gevorderden.

Naast de yoga lessen is er gelegenheid deel te nemen aan de rituelen in de ashram. De ‘Havan’, een oude Vedische vuurceremonie en de ’Aarati’, zang en offeren van licht in de tempel.

Alle onderdelen van het programma zijn vrijblijvend, behalve de Karma Yoga (vrijwilligerswerk), waarmee we een bijdrage leveren aan ons verblijf en die tevens een spirituele oefening is. In het programma zijn rustmomenten opgenomen, maar je bent altijd vrij je eigen gang te gaan als je daar behoefte aan hebt.