Vinyasa yoga is een krachtige vloeiende yoga stijl. Beleef het bij One Yoga.
One Yoga, een fijne yogaschool in het Gooi, is gevestigd in het Heart House. Een prachtig gebouw waar verschillende bedrijven, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde en mooiere wereld.
One Yoga, Bussum, vinyasa yoga, vinyasa flow yoga, Mariska Prins, Robin Hoek, Naarden, Laren, Huizen, 't Gooi
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ALL LIFE IS ONE

Taittiriya Upanishad

VINYASA FLOW YOGA

Vinyasa Flow Yoga is een dynamische en fysiek uitdagende yogastijl. Je ontwikkelt kracht en uithoudingsvermogen en je activeert het ontgiftingsproces in je lichaam. Zo word je niet alleen leniger en sterker, maar ook gezonder.

Kenmerkend voor Vinyasa Yoga is dat alle bekende, klassieke yogahoudingen worden uitgevoerd in een flow. Vaak worden ze verweven in een serie zonnegroeten. De houdingen gaan vloeiend in elkaar over en iedere beweging is verbonden met de ademhaling.

Hierdoor ontstaat er een unieke, meditatieve flow. Na de les voel je je herboren, niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal.

Voor Vinyasa Yoga is het belangrijk dat je een goede basisconditie hebt en blessurevrij bent. Als er toch sprake is van een blessure of een andere fysieke beperking, kies dan voor een andere les, bijv. Gentle Flow of Yin Yang.

One Yoga Bussum Mariska Prins en Robin Hoek
One Yoga Bussum

VINYASA FLOW – level 1
In deze les leer je de basis yogahoudingen. Er is veel aandacht voor de juiste ‘alignment’ (techniek) en de ademhaling. Deze lessen zijn zeer geschikt voor beginners, voor iedereen die Vinyasa Yoga graag in een rustig tempo wil beoefenen, maar ook voor gevorderden die de basis van hun practice willen verfijnen.

VINYASA FLOW – all levels
De all levels lessen zijn bedoeld voor iedereen die een goede basisconditie heeft en blessurevrij is. Deze lessen worden afgestemd op de behoefte van de groep op dat moment. De ene keer kan deze les fysiek uitdagend zijn, de andere keer zachter en meer ingetogen. Beginners welkom!

VINYASA FLOW – level 2
Dit zijn pittige, dynamische lessen. Het tempo ligt hoog en naast de basishoudingen komen de meer gevorderde houdingen aan bod. Voor deze lessen is het dan ook belangrijk dat je de ujjayi ademhaling, mula bandha en de basis alignment goed beheerst.

GENTLE FLOW

Een zachte flow les met elementen uit Hatha en Restorative yoga. Dit is een fijne les als je een rustige vorm van yoga wilt beoefenen. Ook zeer geschikt voor zwangeren, als je net bevallen bent en voor mensen met blessures of andere fysieke beperkingen.

 

YIN YANG YOGA

Deze les bestaat uit een actieve en uitdagende serie, gevolgd door zachte, verstillende verhoudingen die lang aangehouden worden. Het Yang gedeelte is gericht op de spieren en zorgt voor een kracht en vitaliteit. De zachte Yin houdingen werken op het bindweefsel en de gewrichten en brengen je in contact met de stilte in jezelf. Zo ontstaat er een gezonde balans tussen lichaam en geest.

one yoga bussum Mariska Prins en Robin Hoek