One Yoga Bussum is dankbaar voor al haar yoga leerlingen en docenten!
One Yoga, een fijne yogaschool in het Gooi, is gevestigd in het Heart House. Een prachtig gebouw waar verschillende bedrijven, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde en mooiere wereld.
One Yoga, Bussum, vinyasa yoga, vinyasa flow yoga, Mariska Prins, Robin Hoek, Naarden, Laren, Huizen, 't Gooi
17295
page-template-default,page,page-id-17295,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

IF YOU SAY ONLY ONE PRAYER IN A DAY MAKE IT THANK YOU

Rumi

Dankwoord

We willen graag iedereen bedanken die aan het ontstaan van One Yoga heeft bijgedragen.

Liesbeth van Bakel (WebMagix) voor het webdesign en het bouwen van de website, Marie Emma Vigeveno voor een eerste opzet voor het logo, Esther van der Weij voor de uiteindelijke vormgeving van het logo, Esther Ulmann, Nynke Bogtstra en Andrea Bartosova voor de foto’s en Dorien van Nieukerken en Vonny du Maine voor de gastvrijheid en de samenwerking in het Heart House.

 

Yoga studenten

We voelen ook grote dankbaarheid voor al onze vroegere, huidige en toekomstige yoga studenten voor hun toewijding, hun vertrouwen, hun zweet en voor alles wat we van ze geleerd hebben en nog steeds leren.

 

Yoga leraren

En last but not least; een diepe buiging voor al onze yoga leraren en alle yogi’s die ons op dit pad zijn voorgegaan. In het bijzonder bedanken we Anna Wisniewska, Claas Hille, Claudia Pradella, David Swenson, Dev Kapil, Évi Bácsi, Ganga Hoogendoorn, Gösta van Dam, Hillary Brown, Hiske van der Meulen, Johan Noorloos, Josie Sykes, Katiza Satya, Marlene Henny, Max Strom, Patrick Vermeulen, Prasad Rangnekar, Sarah Powers, Shirley Woods, Suresh Kalarikkal en Thirza van der Hoef.
Dank voor jullie bezieling, het overdragen van jullie wijsheid, kennis en vaardigheden en voor de vele inspirerende uren op de mat.

 

Inspiratie en links

Webdesign
Logo
Heart House
Kleding
Yoga matten
Yoga
WebMagix
Stokstaart Ontwerp
Heart House
Yogasway, Iloveyoga, Yogakledingonline
Yogasway, Varsana, Yogisha
Fruits of Yoga, Heart to Heart