Kom kennismaken met One Yoga Bussum en profiteer van de aanbieding!
One Yoga, een fijne yogaschool in het Gooi, is gevestigd in het Heart House. Een prachtig gebouw waar verschillende bedrijven, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde en mooiere wereld.
One Yoga, Bussum, vinyasa yoga, vinyasa flow yoga, Mariska Prins, Robin Hoek, Naarden, Laren, Huizen, 't Gooi
16892
page-template-default,page,page-id-16892,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ALLOW YOURSELF TO BE A BEGINNER, NO ONE STARTS OFF AT THE TOP

Meister Eckhart

Walk-in

Al onze lessen zijn ‘walk-in’ lessen. Dat wil zeggen dat je gewoon binnen kunt lopen wanneer het jou het beste uitkomt. Je bent dus niet gebonden aan een vaste groep, dag of tijdstip. Let er op dat je het niveau kiest dat bij je past. Als je twijfelt overleg dan even met ons. Aan- of afmelden is niet nodig.

 

Proefles

Je bent van harte welkom voor een proefles! M.i.v. 1 oktober 2018 is One Yoga opgegaan in Heart to Heart. Voor tarieven en aanmelden kijk op Heart to Heart.

Als je niet eerder vinyasa yoga hebt gedaan, kies dan voor een van de all levels lessen of een level 1 les. Alleen als je ervaring hebt met een dynamische vorm van yoga kun je meedoen met de level 2 lessen.

 

Boost je yoga practice

Zowel voor beginners als voor meer gevorderden hebben we een speciale aanbieding: deze bestaat uit
€ 25,00 korting op 3 privé yogalessen van 60 minuten. Je betaalt € 185,- i.p.v. € 210,-.

Beginners leggen door de individuele aandacht een sterke basis voor hun practice. Als je meer gevorderd bent zijn de privé lessen een prachtige gelegenheid om je practice te verdiepen en te verfijnen.

Neem contact op voor een afspraak.