Neem contact op met One Yoga Bussum en voel je meteen thuis.
One Yoga, een fijne yogaschool in het Gooi, is gevestigd in het Heart House. Een prachtig gebouw waar verschillende bedrijven, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde en mooiere wereld.
One Yoga, Bussum, vinyasa yoga, vinyasa flow yoga, Mariska Prins, Robin Hoek, Naarden, Laren, Huizen, 't Gooi
1452
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-1452,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Neem contact met ons op

M.i.v. 1 oktober 2018 is One Yoga opgegaan in Heart to Heart.

Heart to Heart is gevestigd in het Heart House. Een prachtig gebouw waar verschillende bedrijven, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde en mooiere wereld. Het Heart House is centraal gelegen in het Gooi, vlak bij de A1 en is uitstekend bereikbaar vanuit Blaricum, Eemnes, Huizen, Laren, Muiderberg, Naarden en Weesp. Er is een eigen parkeerplaats achter het gebouw.

Leslocatie

Heart House
Huizerweg 54
1402 AD Bussum

06 158 404 03 Mariska
mariska@fruitsofyoga.com

06 498 895 52 Robin
rjckind@gmail.com

Verstuur bericht